Social Media Marketing

Serviciul nostru de Social Media Marketing este unul catalogat de majoritatea clientilor din portofoliul nostru ca „Excelent”

Dezvoltam content exclusiv si construim conexiuni emotionale cu audienta brandului, serviciului sau produsului tau. Fiecare proiect de Social Media Marketing are o echipa de experti dedicata acestuia: strategist, manager de content si grafica, editor si manager de advertising in retelele de social media.

  • Strategii Dezvoltare
  • Marketplace Research si Competitivitate
  • Social Media Brand Expansion
  • Managementul Reclamelor
  • Managementul Comunitatii
  • Concursuri & Promotii
  • Dezvoltare Content
  • Optimizare Conversii
social media marketing

Beneficiile business-ului tau!

Increases brand awareness
Suport si asistenta in formarea imaginii sau brandului companiei tale folosind resursele si capabilitatiile retelelor de social media.
Feedback
SMO te ajuta sa primesti feedback de la potentiali clienti sau de la clientii activi despre cum poti imbunatati calitatea serviciilor sau produselor tale.
Creste loialitatea audientei tale
Contribuim la dezvoltarea increderii clientilor in brandul, produsul sau compania ta prin interactiunile venite sau formate prin intermediul retelelor de social media.
Baza de potentiali clienti
SMO te ajuta sai construiesti o baza de potentiali clienti care pot fi convertiti in viitor in clienti activi si loiali.

Cum functioneaza procesul?

Research pe Retelele de Socializare
Dezvoltare Strategii
Lansare Campanii Advertising
Analiza si Concluzii

Tot ceea ce au promis in contract a fost servit chiar inainte de termen. Habar nu am ce "magii" fac baietii de la SEO Institute, dar website-ul institutiei pe care o conduc este in prima pagina de rezultate pe Google dupa toate cuvintele cheie oferite si garantate contractual. Recomand tuturor SEO Institute!

- Rares C. -

I hired SEO Institute for two services: development of our website and later the SEO services for it. In both cases they did a super excellent work and we are continuing to work with them. We are recommending SEO Institute as the best SEO and web development company that we ever worked with.

- Gabrielle T -

SEO Institute mi-a promis contractual ca website-ul afacerii mele va ajunge in prima pagina de rezultate pe Google in aproximativ 3-4 luni de zile. Ei, au "mintit"! Baietii astia au reusit aceasta minune in mai putin de 4 saptamani! Felicitari si multumiri! II recomand tuturor celor care cauta oameni care chiar se pricep la SEO si intotdeauna ofera mai mult decat promit!

- Eduard D. -

Am abordat SEO Institute acum 4 ani de zile cu o provocare care am crezut ca imi va fi refuzata, le-am spus ca "vreau cu ajutorul serviciilor voastre de SEO sa duceti site-ul meu sasuel.ro in prima pagina de rezultate pe google.com(international)". Ei mi-au raspuns asa: "stiti ca ne vom lupta cu nume grele precum, ebay, amazon etc?" Iar eu le-am spus ca stiu! Ei aproximativ 7 luni mai tarziu SEO Institute a reusit sa duca site-ul meu in prima pagina de Google si de 4 ani de zile lucram impreuna, pentru ca ei au cele mai bune servicii de SEO din tara.

- Sarolta E. -

SEO Institute did an excellent work for my company. First i hired them to build our website and then to promote it with SEO strategies in Google. They did an excellent job! Congrats to the team!

- Delia H -

CERE O OFERTA! SAU TRIMITE-NE O INTREBARE!