Despre SEO Institute

O scurta prezentare a companiei

seoDespre SEO Institute

SEO Institute este parte a grupului IT eMarketing Institute, organizatie care dezvolta servicii si cursuri de digital marketing si web development.

Fiind activa pe piata din Romania si din strainatate pentru mai bine de 7 ani de zile.

Serviciile care stau la baza activitatii companiei noastre sunt incadrate in toata sfera de Digital marketing si sunt dupa cum urmeaza:

SEO, Servicii SEO (optimizare on/off page) Digital Marketing, Social Media Marketing, Web Analytics, Google Ads, Social Ads etc.

De mai bine de 5 ani de zile suntem lideri de piata in ceea ce inseamna promovarea afacerilor (website-urilor) in motoarele de cautare.

Suntem una dintre putinele companii care presteaza Servicii de SEO din Romania care ofera garantii contractuale pentru obtinerea rezultatului maxim in ceea ce inseamna rezultatele in motoarele de cautare.

Compania noastra detine un portofoliu foarte larg de lucrari dezvoltate pentru clienti din peste 15 tari.

Obiectivele noastre

Obiectivele noastre sunt direct conectate cu rezultate tale ca si client al nostru.
  • Sa facem website-ul tau sa vanda mai bine

  • Cream si sa imbunatatim potentialul de marketing al serviciilor sau produselor tale.

  • Generam clienti reali care sa cumpere srviciile sau produsele tale.

  • Facem website-ul tau numarul 1 in lista de rezultate in motoarele de cautare si platformele de social media.

Povestea noastra

2012

A fost un an la sfarsit de recesiune in care activitatea noastra a fost una prospera, portofoliul lucrariilor noastre largindu-se considerabil.

2013

Un an excelent in care am pus mult focus pe ceea ce inseamna dezvoltarea echipei si construirea unei imagini de brand recomandata de calitate, profesionalism si portofoliu.

2014

In anul 2014 am inceput sa avem primii clienti externi, iar activitatea noastra de digital marketing a trecut dincolo de granita Romaniei. Primii nostri clienti externi au fost din Statele Unite ale Americii si lor le datoram avantul financiar al anului urmator.

2015

In anul 2015 am ajuns atat de puternici si increzatori in serviciile de SEO incat am ajuns sa fim numiti de concurentii nostri: „nebunii care garanteaza contractual pagina 1 de google results”. Si asa a fost!

Incepand cu 2015 am avut contracte in care am garantat clientilor nostri rezultatul paginii 1-2 pe google results intr-un termen alocat contractual, sau banii inapoi.

Mai exact, daca am garantat contractual faptul ca vom duce website-ul acelui client in prima pagina de rezultate pe google in 6 luni de zile .

Asta inseamna ca, daca in acel termen nu am reusit sa-l aduce in pozitia promisa, ii restituim totii banii inapoi.

Iar acesta bucura de rezultatele obtinute pana atunci in mod gratuit.

2016

Acesta este anul in care ne-am gandit ca nu mai suntem o simpla firma care ofera servicii de digital marketing. Ba mai mult am devenit o „institutie” in domeniul celor care lucreaza pe SEO si nu numai.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa dam si altora experienta noastra. Asa s-a nascut idea de a crea o scoala care sa ofere cursuri de SEO si digital marketing. Astfel a fost generat numele de SEO Institute.

2017

Anul 2017 este anul in care s-a nascut scoala noastra eMarketing Institute si in care am branduit activitatea noastra comerciala de servicii de seo si marketing SEO Institute.

2018

Este un an care ne sta inainte cu multe planuri si idei geniale care abia asteapta sa fie implementate. Ne dorim ca in acest an sa lansam prima platforma online de studiere a cursurilor de digital marketing din tara. Aceasta platforma va putea gazdui cursuri online, examinari online, eliberare de certificate online etc.